Sitter här nu i Göteborg (igen)

verför kan det vara så att man alltid vill så mycket,och ibland kan det bli så att man får nöja sig med en sak,även om det är stora saker man får,som till exempel få åka med famlijen till syster i göteborg,och ha de jätte mysit! fast i den åldern man är i nu så gäller "att ha roligt" lika högt, som att gå på sävefest och fira den sista Valborg med hela vårt lilla underbara gäng,Jossan,Emma,Sara och jag själv. den sista innan emma drar,och lämnar oss,själva....IT SUCKS!
och jossan är bara för allt för go,du och din lilla pöjk,emil,kan inte fatta att de e sant,att du har hittat en sån liten söt grabb,så jävla glad för dig,och jag märker verkligen att du tycker om han! o de e så underbart alltihop,hihihi!
hade mycket mycket gärna viljat gå på sävefesten,för att få kunnat få en dans med en viss man,hmm,undra vem :P
hahhahahahah,fan va jag hade viljat vart me på max o bara vart me^^ e så jävla avis på dig baby!
du och jag föralltid, finns ingen som du,du är unik!

hälsa han;) o jag vet att du gör de,hälsa också emil!

saknar er alla!

Love.

Jossan Tha PIMP/UNDERBARASTE

jossan min älskade vän du är så otroligt busig och underbar på många sätt! du är obeskrivlig!
lämna aldrig mig! My pimp/UNDERBARASTE !


åker till göteborg på fredag!

missar sävefest+walborgsfirande på gotland för att få träffa min älskade syster yster!

"ingen kärlek utan vänskap
men inegn vänskap utan kärlek"

Glad och förvirrad

fick nyss reda på att vi,familjen,skall få göra ett besök(KANSKE/FÖRHOPPNINGSVIS) i göteborg under walbrog..
o hanna blev glad! det är ju alltid mycket trevligt att få åka iväg,speciellt till syster!
Mer om detta får vi veta senare..

jo,vem fan är så jävla cp och säger att man heter något annat,när man inte ens heter de?????
gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh jag blir dåååå trött på alla dessa idioter!
när man entligen känner,ja,detta kan kanske leda till ngt bra,men nej,så känns det icke just nu,just nu känner jag mig enbart förvirrad, vad ska man göra..suck..de e jobbigt att man alltid måste gå på de där ytliga,hur folk ser ut,inte hur dom är, det är så jävla lätt att bara se hur männskan ser ut,men inte veta vem han/hon är...(?)

vad ska man göra då,ska man fortsätta som alleting har vart hela tiden,eller bara lägga ner allt..(?)

nej,nu ska vi gå på årets uppsättning av skolans musikal. spelman på taket.

tjing tjing badring

Nytt inlägg

sitter här uppe,mitt i natten o chatta lite me lite folk om allt mellan himel och jord.så att säga,haha,imorrn ska jossan på dejt,och det skall bli mycket spännande tycker vi båda^^
vart  hos clara och johan och firat johan,en månad efter,dom va ju sjuka när han fyllde år,o så har ingen riktigt haft tid liksom..Fijatas och Marenger. MUMMA. och alias,helt okaj...för hanna gilla ju marenger ; ) de vet vi ju alla!

och imorgon ska jensa och billa komma och käka med oss,så de blir de folk igen..

lila blogg,den blev riktigt tjusig tyckte jag,haha!

saknar mina fina chics som är i göteborg nu!! vill ha er båda här hemma! livet blir så mycke roligare och ljusare i min värld då. vill inte att den ska bli mörk igen.

"Love is an exuse to get hurt
do you like to hurt?
I do, I do
Then hurt me!!"

Lång resa,Göteborg och en jävla massa SYSTERKÄRLEK!

så mycke mys o bus o kärlek har jag inte vart me om länge.
på tisagkvällen anlände jag Göteborg vid ca.18.00 blev upphämtad av min efterlängtatde och älskade syster julia.
ida var såååå sugen på pizza,så vi köpte pizza och chilla,skönt efter en sån låång resa...
dagen efter var det dags att ta en trditionell fika, MYS,sen komemr jag faktist inte ihåg va vi gjorde,bara traska runt tror jag,drog till netto o skaffa wook fix, de smaka fiiiiiiiint.
sen dagen där på tog vi på oss sköna skor och vandra till slottsskogen,såg på sälar,elgar och andra djur,jo och en jävla fucking ärtkuk anföll oss,nästan!!! HJÄÄÄLP!

vart på stan,vart på stage door,vart på göta's...asså göteborg är den vackraste och underbaraste staden som finns! en vacker dag så...(drömmer)

hemresan var dessvärrew jobbig...kände som om jag hade glömt något...de var nått som saknades..tur att man aldrig kommer att se dom som såg mig då..

men många glada minne lever kvar!! och kommer att leva för alltid. i mitt hjärta! du har en speciell plats,en plats som bara vissa lyckas få,kommer alltid att se upp till dig,även om de bara finns en halv paprika i ditt kylskåp och du lever bara på kaffe och mjölk,eller om du sitter på en ö nån stans ute i stilla havet.  de finns ingen som du!
och,vet att de lät fjortis,men jag mena verkligen de...me trårar i ögeonen. älska di sis!


image20image22image21
image23



pop goes my heart videon...
http://www.youtube.com/watch?v=S0A7dtdc-nU

till sist,veckans citat: DE KAN DU KÖÖÖPAAA GOOODIS FÖÖÖR ;)  (på ren göteborska)

tack för en alla tiders helg!


Resfeber...

lite lustigt är det, utav oss 3 människor som finns i familjen,är det mamma som har mest resfeber. hon är så nojjig,att jag ska tappa bort mig,att juag ska tappa bort biljetter,att jag ska tappa bort väska...osv...
lite smått iriterande..spec när man är lite små sjuk som jag har vart i dag,hoppas verkligen att jag vakanar pigg och rask som en nöt kärna!! och om inte,ialla fall lite bättre,och att dom som välkomnar mig i göteborg inte slänger ut mig på gatan och pekar och skriker åt mig: snorunge!
hope not!
annars eftersom mamma fortfarande tror att man är 12år(11,5) så får man pengar,och det är mycket mycket trevligt,först fick jag 300:- som jag och julia ska köpa varor till hemmet/kylskåpet så som toarullar,nudlar,disktrasor,mjölk...sen fick jag 300:- som jag och julia skall kunna gå ut och käka för på något billigt ställe,och då hade hon tänkt sig den där thai buffén som julia har berättat om,eller att vi kunde köpa pizza..
sen fick jag 600:- att köpa vårkläder,bikini och annat skoj för. först ville jag inte ta emot dom,det kände bara fel att gå och köpa upp kläder för de...(knepigt läge,men jag är icke dum,så jag tog dom) och det bästa är,de är inte slut än!! sen fick jag 300:- att köpa nå dricka,macka,kaffe,frukt,mat för under självaste resan...så om man räknar ihop de så har jag/och vi fått: 1500:- bara dirket i handen!!! de kallar jag soft!

jo,jag packa ner dom där braxen,tunikan,och bikinin, bara för att jag är såååå hiiiiiiiiiiiimla snäll!!

vi ses i morrn syster yster i stor staden, och de skall bli så jävla kul!

74325-1974325-18j hhwH w

jag och wille har kärlek som är obeskrivlig,och som ingen annan kan uppleva!

L - som i ?

mamma och pappa har fest med sina nära och kära,vilket inte är mina nära och kära. vissa sitter i göteborg,medan andra inte verkar ha ork att svara på min sms (grr), så vad gör man då,sitter och lyssnar på musik...all möjlig musik..och alla låtar iaf till 97%handlar på något sätt om kärlek, kärlek till vänner,kärlek till fashion,kärlek till livet,kärlek till sin älskade, överhuvudtaget kärlek...men varför orka bry sig att alltid ha kärlek,vissa ser bara kärlek som flicka hjärta pojke...men det är ju bara ytlig kärlek, sån som bara gör ont om man väljer fel..fast,de är ju inte bara kill-kärlek som kan få det att göra ont, vissa som man har levt hela sitt liv med, bara försvinner,bara dör liksom,fast bara på utsidan,man vågar inte säga eller göra något åt det, för man är så rädd för att möta och träffa någon som kallar sig : "känslor". helst knuffar vi bara bort dom och säger vi tar de en annan dag, men de skjuts bara längre och längre upp och till slut springer man på dom. och då känns det som om man själv vore död, bara som att man vill gå in i det mörkaste rummet,täcka för det ljuset som kommer in,och bara krypa längre in och längre ner, för där finns det ingen som kan nå en..ojoj nu blev de djupt,fast ärligt...

annars så blir det lätt att man i verkliga livet kör på : "here's the truth about the truth: it's hurt's,so we lie" alltid den jävla lögnen.

jossan svara,det känns lite bättre.

och det är därför jag nästan aldrig låter någon komma mig för nära, för det gör för ont att förlora.

3 days left.

Vecka 14 - plugg,träna....party

ojojoj, denna vecka har verkligen varit fullspäckad!
har haft plugga till varenda jävla dag,fattar inte att man orkar de,men men,om man inte "orkar" så kommer man inte in på media!!!! vilket jag då orkar, iaf för de mesta!
jag har sett att de e många som bloggar med lista, och de verkar lite kul, så nu ska jag också göra det :)

Måndag - (vafan gjorde jag då,tänk tänk tänk) jo,dagen innan matteprovet,satt ute och pluggade länge och väl, senare på kvällen så skulle jag egentligen gå och träna,men de va ju så länge sen jag och jossan va ute och gick,så jag sa åt henne: "ta me dig musik+bra skor,och var berdd på att bli svettig!!!!" trodde ni att männskan hade me sig musik då,nej,så klart inte! (Grr) så vi fick ta en halv snabb power-walk, men istället så gick vi typ runt hela stan,va ute och gick i rask takt runt stan. sen va de hemma och plugga, tills jag somna. Zzzz...

Tisdag - va i skolan...och hoppade av lycka för jag hade beställt ny mobil,och de stod att dne hade kommit! sen så var det dags för Matteprovet,de var både svårt och mindre svårt, aja de blir vell ett G som alltid,matte är helt enkelt inte min grej längre...och när jag kom hem efter ett jobbigt prov, ja då var det helt enkelt att bara börja och plugga till nytt prov, " våra microskopiska fiender",bakterier åå ren svenska. mamma kom hem och sa att mitt paket på posthelvetet hade blivigt nå strul me,så de hade kommit till sthlm..(Grr) sen åt vi,och rulla iväg till Jensa som fyllde hela 18år,han är så cool!! maria var också där,hon är också cool,hahaa :) vi skratta och hade det trevligt! men sen var man ju tvungen att dra hem och plugga...Zzzz...

Onsdag - hade knappt kunnat sova något den natten,vet inte varför,jag fastna liksom i nån tanke som jag inte kunde komma ur,as jobbigt,så var som en zomie hela dagen typ. No-prov-time, de gick PRIMA!!! var lyckig efter!
jag och Linnea är som 2st små 11åring ibland,fan va kul vi hade, kan tyvär inte berätta vad vi gjorde för då kommer världen att tycka att vi är cp! hahah och på kvällen var jag+moder och träna. Zzz...

Torsdag - inlämning av en geografi-grej,äntilgen,allt jävla plugg färdigt för veckan!! YES
de blev kväll,drog hem till Jossan,där satt vi och snacka om allt och alla,haha,lyssna på grym musik och drack ;)
drog ner till seaside,mm vet, lite halv flummigt,men efter att sått och trängts i 1timme i kön kom vi äntligen in,mycke folk va de+ äckliga sliskiga moore brudarna,killarna flockades runt dom,Ida+Linnea  med,för moore chicsen bjöd på godis,hahha. och gissa vem jossan fick ihop de med då,jo Niclas Törngren,claras killes(johan) lillebror,haha,vilken Looser,jossan me nu,hahhahahahahhahahahah!!!! jag stod och mobbade dom båda!!!

Fredag- sussade länge!! de behödes efter en ån vecka! idag har jag enbart chillat,nu snart ska vi se på filmen Offside och käka hemmagjorde brylé pudding..och längtar efter min syster(lyssna precis på känn ingen sorg för mig göteborg)
inte länge kvar nu!

oj,de va en lång blogg de ;)

image12se va lycklig jag ser ut,hahha

image13 och en sån här har jag nu,my baby, fast i rosa!! hihi





So Long fuuuuuckerrrrrrssssssss!!!

Jossan, säger bara : LOVE ME OR HATE ME!  ; )

One Day I Fly Away...

...Leave All This To Yeasterday!

sol o vår,härligt härligt,men tyvär, de kommer att bli sämre väder har far min sagt....
ikväll skulle egentligen Jensa+Billa ha kommit o käkat hos oss,men 16.45 ringer jensa o säger att Billa ligger o spyr,vi sa till jensa att be billa att fortsätta me de hemma i sitt hus,så vi (mamma) ringde clara+Johan(såklart) o fråga, "oturligt" nog var dom bort bjudna...så vi(mamma) ringer Benneck o fråga+läskig liten sak på nästan 4ben o dreglar...dom kom hit,man kan säga att : "TJOOO VA DE VA LIVAT I HOLKEN I LÖÖRDAGS!!!"
full fart,mat-godis-efterrätt-ännumera godis,ojojojo,nu e jag määääääääääääääääääätt!
de jag egentligen vill ägna denna blogg til vara att bara få säga till världen:

10 Dagar kvar( 9,men än är de lördagskväll för mig)






hahhahah (taget ur : The cute littel dead girl)



image11

RSS 2.0