Dagens Horoskop 19/12-07



Du är lite retlig och det beror på att du står onför flera olika förändringar.
Mest posetiva men lite krävande.

omfg, what a day! puh!
har jobbat me filmen hela dagen, för den skall visas ikväll. trött trött tröttttttttttttttttttttt! så känner jag nu, o dessutom måste jag göra min f*tt-spanska nu, YEEEEEEEEEEEEEY!

Hej då macken, vi syns i morgon!

Maybe life is a song but you're too scared to sing along


nu va de ett tag sen...då ere väl dags o yttra sig igen, i guess.
Jaa, jag e fortfarande sjuk, kommer alltid o va de nu tydligen... :( men hallå, de måste va nått som inte e rätt här, de e ju fan inte min grej de här, o att va sjuk. Hanna sjuk? nej, så ska de inte vara, har aldirg varit, men kommer tydligen alltid o vara! fan va jag hatar mitt liv i bland! och därför e de svårt o erkänna för omgivningen att nej jag är faktist inte helt okej, o även fast när folket frågar "hej, hur e de" - "jo de e bättre"(säger jag och ler) -  "aha okej men de va ju bra!" (jag fortsätter och att le)
men nej nej nej! jag sa bättre, inte bra! de e två stora skilda saker. undra om ni verkligen fatta hur de känns att behöva leva som en jävla alien, sticka ut på ett sånt otäckt sätt, de e förjävligt. att behöva sitta o trycka in nålar i kroppen så fort du bara ska ta nått o äta, o måste äta o trycka i nålar även fast du inte ens e hungrig lr sugen. jag ville bara kunna leva mitt liv som en vanlig unge, växa upp o få ett normalt liv, va allt jag ville, inga större krav, bara att få vara normal o bara va en i mängden...varje ensam stund just nu...fan också! :'(
jag säger som clara sa i sin dikt : fan orka palla, kan jag klara de här?
de e inte lätt att gå runt o le o låtsas vara strak när man inte är det, de e tungt så in i helvete!
o snart e de jul, de ska ju bli, jag vet i fan just nu, men jag lär iaf inte va ensam, jag har jesper, syster med sin pojkvän kommer hem, clara me pojkvän kommer. men sen då? va händer här näst? kan bara hoppas på de bästa, försöker se allt aå optemistiskt jag kan, men i bland faller jag bara.
men tanken förföljer mig varenfa jävla sekund: Jag är sjuk.

RSS 2.0