Across The Universe


nu ska jag göra en sån där töntig lista på vad man vill ha, vad man gillar osv.. ( måste ju åxå få pröva på fjortis/tönt grejen nån gång)

Älskar filmen och musiken till filmen : Across the universe

             


Vill ha en sån här läcker bling bling mobil, hade vart najs, men tänk va den borde fastna i en massa grejer...
  
 
          

Vill bli brunare, har legat ute i solen hela dagen nästan och pluggat konstig psyologi...


och självklart så får man inte glömma dagens outfit!!

  ett gult linne med små vit hjärtan på från vero moda förra året med ett par röda shorts från H&M åxå förra året och ett par maffiga solglasögon till från H&M av årets modell. Asså eftersom jag bloggar min outfit så måste det ju va så att jag är den mest töntigaste på ön, lr jag och alla andra som gör det åxå då ; )

----

och nu måste jag vara ärlig. I really love acorss the universe!
bling bling mobilen hitta jag bara på nätet, jo visst e den grym, men att sitta dag ut o in och göra listor på saker man vill ha, saker man har köpt, o spec den fånigaste grejen, DAGENS OUTFIT! snälla ni som bloggar om all sån skit, lägg ner, de e faktist väldigt ointressant + att man kan ju undra varför ni gör, för att besvisa att ni har koll på modet o att ni äger en massa grejer.... suck.

och va kanske lite för negativ där, men håll med om att de e faktist väldigt fjortis!

nej nu ska jag va duktig o plugga vidare.
saknar min syster i göteborg o tycker de e trist att jag o jesper inte kunde komma till er sen i sommar : (


Älskar min Jesper, nu har det varit han och jag i över ett år! sjukt vad tiden går fort ♥

En av dom bästa dagarna i mitt liv!



är så jävla glaaaaaaaaaaaaaad, igår tog jag körkort!! de va inga som helsst problem, men nästan ded bästa är att när jag tar mig ur bilen skuttar bort till pappa o moster fia som står o väntar på parkeringen kastar jag mig i pappas famn o sen fias, i de läget va jag bara så upp i gasen så jag bara stod o skaka av lycka!! kom upp på fias kontor o fick sätta mig en stund me en kall god cola,aaahhh den satt fint då, ringer mamma på jobbet o berättar om den goda nyheten. efter de beger vi oss vidare till rusta. jag sitter kvar i bilen o medelar alla andra nära o kära om den stora nyheten in i vuxenlivet. men när jag plockar fram mobilen ser jag att dom som äger sko kanonen hade ringt under tiden jag körde upp. så jag ringer upp och kollar vad dom ville. (jag var på intervju hos dom i tors) han fråga mig om jag hade lust att jobba hos dom i sommar o fortsätta sen i höst me helgerna. då kom tårarna, och jag nästan skrek " Jaaaa, det här måste va min lyckodag för jag tog körkort för 5min sen och nu säger du att jag har fått mina drömmars jobb!!" han skratta o tyckte att jag borde köpa en lott ; )

STORT Tack till pappa med gotlands trafikskola för all hjälp!

image88

RSS 2.0