LÄNGTAR!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DeWsZ2b_pK4

Tim Burton is a genius!

Nu är de höst!

vaknade idag till regen och rusk.. tillät mig själv till att få ta bilen till jobbet då. men även fast de är höst så känns de för engång skull, roligt och spännande. nu när skolan är slut så känns de verkligen att de är nu som livet har börjat!

idag när jag stod i proven på jobbet idag så va de ganska lungt o jag fixa lite med accosearerna (stavas?) och tänkte, herre gud, om några månader, typ 3, så fyller jag redan 20år! jag var ju nyss 12år o sprang runt o leka "på rymmen" med emma o alla killarna. satt i båten Eva o prata hemlisar och allt va så sjukt pinsamt! känns som om att de bara var någon vecka sen vi gick på vår första säve fest o va skit coola! nu är jag äldre o jag har allt om man pratar om va en vanlig svensson familj vill ha. Jag har hem, jag har bil, jag har vovve( som inte bor i mitt hem, men i m+p hem) men sen blir de ett tomrum.. börjar känna mig redo för att fylla tomrummet. har faktist redan börjat tröttna på mina små games. jag säger ju stolt "single and fabulous" men jag tror att även "fabulous" skulle kunna funka lika fint på mig;)

en nu vecka har börjat, men en månad går mot sitt slut, med andra ord, min hyra vill bli betald... försöker få ordning på min internet bank nu, en aning knepigt, men de ska nog lösa sig!

kan även säga att jag trivs verkligen med mitt "nya jag" :)

Hannie

IT's A NEW ERA!

oj oj oj.. nu va de typ 100år sedan jag skrev något här!
vet inte ens vart jag ska börja.. Studenten är tagen, sommaren var underbar, jag trivs super bra i min nya lägenhet. och jag trivs som bara den på lindex, kunde inte ha hittat något bättre jobb än de:)
så me dessa korta rader kan jag lätt säga att livet är riktigt fint just nu. och jorden är de rätta stället att leva på nu!

Men nu, just nu så har något hänt. som om att man har fått en uppenbarelse, jag känner mig motivead och engagerad! PEPPAD!
Den här helgen va allt som jag behövde för att kunna göra detta nu. Jag har (som i SATC så pratar dom om att befria och konfrontera sina spöken, med andra ord, exen) det fick jag göra i fredags, de va en sjuk känsla, jag var äcklad samtidigt som de va helt underbart att få träffa han, o till och med växla några ord.. de va som en tung sten lättade från hjärtat. jag fick säga dom sakerna som jag har bara drömt om att få säga rätt i hans ansikte, and that felt so goooooood!

sen så hade jag en helt fantastisk och spontan helg med min syster som betyder såå mycket för mig!

en ny tid har börjat nu, jag tror att det dela har med att göra att jag har börjat lära känna mig själv, jag vet vem jag är nu, and I'm fabulous;)
De är dags att börja leva livet så som jag vill leva de, because it´s a new era!

RSS 2.0