Göteborg-Varberg-Göteborg-Visby


happ, blir tvingad att åka till götet nu under valborg...
men de ska ändå bli lite kul att träffa syrran där borta. men att behöva sitta i en trång bil-jävel i 5-6timmar, fy helvete!
men de roligast ska bli att åka till varberg o träffa emma o se hur hon lever o bor nu i sitt "nya" liv. kan nog egentligen inte kalla de nytt längre, hon har ju faktist bott där sen augusti.
men de värsta av allt, en hela jäkla skit lång helg me m+p. LÄNGTAR SÅ OTROLIGT TILLS JAG HAR TILLRÄCKLIGT MED PENGAR SÅ ATT JAG KAN FLYTTA!!!



 Ψ

HURRA!



JAAA, JAG KLARA UPPSKRIVNINGEN IDAG!!   FICK 60P (hade asså bara 5 små ynka fel!)
+att jag fick en jätte fin chokladmedalj av clara o johan och minumum : )

image87

Just nu känns livet sååå underbart!


Hedra den döda musen som skrämde livet ur oss blondiner

vi va ute i tofta idag, skulle ta en liten fika på terassen, men de vart ju rätt kyligt, så vi skulle gå in och hämta en filt. när jag precis skulle gå in i sugan o hämta en filt möter jag en mkt nöjd clara i dörröppningen som hade hittat en filt som hon så fint hade linadt in sig i, runt magen och hängandes neråt. men precis på kanten ser jag nått kladd, nå grå brunt ludd, jag står i 90 graders vinkel me huvet upptryckt 10cm i från de luddiga föremålet som sitter fast på clars filt, i ren fasa när jag faktist upptäcker va de e jag står o glor på, EN DÖD MUS SOM HADE TORKAT FAST PÅ FILTEN! jag står fortfarande framlutad i 90graders vinkel och har vid öppna ögon och skriker så man kan ju ha trott att jag såg ett spöke lr, ja ni fattar....                          (clara till vänster, jag till höger)
och jag springer iväg och hoppar runt och skriker, efter 2 sekunder börjar clara åxå fatta att det var nått som inte stämde. hon ser den läskiga lilla musen på magen, på filten. kastar ifrån sig den och börjar hoppa runt och skrika så som jag har gjort i dom närmaste 3sekunderna. vi står mitt emot varandra o hoppar och skriker av rädsla, när vi kommer på oss själva, hur fåninga vi måste ha sett ut, som två blondiner!! hahahah

men nu i efterhand tycker jag att vi ska vara glada för lilla musen som fick ett fridfullt liv ute i tofta skogen, sen hittade in i stugan, åt antagligen lite råttgift och somnade in på våran rosa filt i soffan.

och istället för att ha blivigt ett stackars litet försöks djur med ett konstgjort människoöra! och här och med nu vill jag sörja alla små möss som har dött på ett sätt lr ett annat, fast mest dom som har blivit utsatta för massa dumma försök i läskiga exprimetsalar. och få leva sina sista dagar så här

ja, det var nog allt för mig. och ett litet tips från mig till dig, död möss är faktist inte så farliga som dom ser ut att va!

Min Fiffiga Syster Yster





kolla vad min fiffiga syster kom på att jag ist kan skaffa, slipper man allt jobb me körkort o skit. man slipper överhuvudtaget att röra på sig, alla ungdomars dröm!
tänk va skönt när man vaknar på torsdags morgonen o man vet att man måste gå ut o gå me wille, ist för att gå så rullar mann bara. man kan säkert t.o.m.  ta den när man ska ut o hämta posten! en sån snilleblixt idé. fast jag skulle inte vilja ha en grå/svart trågig, utan jag kmr självklart att pimpa den med rosa och silver o en massa glitter. och de ska finnas en liten knapp som man kan trycka på som heter " turbo" då kommer man att åka skita fort+ att de kommer att komma eld! woooohoooo! what a brilant idea!
men tyvärr så finns de e problem som sätter stopp för hela skiten... var kan man köpa en sån där grej?!



                                                                                           Örnnönönönönnnnnööööööö!!!!     : )

min nya kategori här i livet

på sidan 38 i körkortsboken
att jag är funktionshindrad och handikappad!

så jag hitta en passande bild på google. my new friends:

image81+    = sant

RSS 2.0