Om att få leva med underbara människor

Jag vill även ägna några ord åt en otroligt vacker människa i mitt liv. En stark kvinna som är en av mina förebilder. Hon har klättrat uppåt på sin karriärstege. Tagit nya tag och hittat nya vägar om det visade sig inte passa. Om hon ger sig fan på att hon ska klara något och sätter upp ett mål, då finns det inget som stoppar henne. Hon är varm och ärlig. Vågar att säga ifrån när hon inte tycker att något är rätt. Jag vet att hon kommer att nå långt i sitt liv och att detta bara är början. Hon är inte bara vacker, snygg, trevlig, social, livsnjutare, galen och underbar, hon är också min syster.
Julia.E.C.Ekengren.

Hittade en gammal skön bild på oss från en av gångerna när jag var och hälsade på henne i göteborg. vi har roligt ihop, och vi har samma sjuka humor. Hon är min syster och jag äskar henne.


Katten Jansson!

Jag brukar inte va den som sitter o söker på katter o annat töntigt skit på youtube. men jag o julia har märkt hur roliga o konstiga katter kan vara. så våran fredagkväll då vi var willevakt satt vi me varsit glas rött o as garva åt fula katter. en av favvofilmnerna måste jag dela med mig av. för man kan inte göra något annat än att skratta när man ser/hör detta
 

RSS 2.0