ILSKA HAT och en viss RÄDSLA


känner sånt stort hat just nu. madde va hemma hos leo på han fest, innan dess va hon t.o.m i jespers hus i entren. nu har de gått för långt, nu spelar hon på min planhalva, o de har hon gjort för mycket tidigare. hon date'ar typ tord. fy fan va de gjorde ont att se henne, gör de bara me tanken av att hon va där igår, fy helvete!
så jävla aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh just nu!!!

o sorry emma, men jag trodde faktist att vi skulle titta, fram tills att jes säger till mig när du ringer att han inte ska spela... sorry!

För mycket skit från skolan och 8 underbara månader med den finaste!


Jaa, nu vart de väl dags igen..
jo, nu har man ju fyllt dom efterlängtade 18åren, födelsedagen var underbar, tack för all uppvaktning! hade viljat lagt in nåra bilder från kvällen, men sitter just nu hemma hos jesper, men får väl slänga in dom nån annan dag : )
de senaste veckorna har ju bara vart ett helvete i skolan. alldeles för mycket, prov hit uppstas dit och läxor överallt! kan inte lärare ha någon som helst förståelse eller? nope tydligen inte.. vet inte men tror att de var därför jag inte kunde gå till skolan idag, hade ont i magen hela natten sov knappt låg bara o tänkte på allt som ska göras, vad som inte har gjorts o vad som kommer att komma. så imorse gick de bara inte, hade så ont att jag knappt kunde äta frukost som alltid brukar sitta så fint! men jesper ville inte lämna mig så, så han tog ledigt o va hemma o tog hand om mig fram tills lunch. det var mysigt, en del av det som åxå behöveds tror jag. lung o fred utan att det var något annat som var den felaktiga faktorn tex diabetesen.
       jo de där me diabetesen, jag e faktist rädd för att lämna landet med ett gäng ungdomar som man knappt känner. som lär inte bry sig om något skulle gå snett på mina vägar, nej alla e så jävla blinda o rädda! rädda för allt o alla, o alla vill verka så perfekta o snälla mot varandra, men ingår jag o emma i de där gulliga perfekta gänget/klassen då? nej, inte precis. fan va jag hatar den där ytliga klassen. skönt att de bara e 1½ år kvar me dom nissarna!
men för att inte sänka sig i sånna skit tankar så e det bra tur att man har jesper, idag har vi vart tillsammans i hela 8 månader dom har gått så otroligt fort, fast samtidigt inte, en underbar känsla bara! älskar killen, o vill aldrig förlora han! jag vet att jesper inte läser min blogg, men för er andra så. (så va då? öhh, nu e jag trött, vet ine va jag skriver längre, skriver de som far runt i huvet på mig för tillfället)    jo,de va helt sjukt jag drömmde att jag träffa emma bogren i natt, helt plötsligt ser jag henne på stan, o de va så underbart, va länge sen vi sågs nu...

hehe jag har hittat en låt nu som jag alltid lyssnar på så fort jag e ute o går, värsta töntigt tjejlåten egentligen, men den ger en fan power, avril lavines senaste låt- girlfriend. texten e ju bara så underbar, verkligen power.
i första versen :
Don't pretend I think you know I'm damn precious 
And hell yeah, I'm the mother fucking princess
I can tell you like me too and you know I'm right

bara de e ju så perfekt! hehe jag mimar med stor mun när jag hör låten!

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in
She's so stupid, what the hell were you thinking?

POWER!

LOVE PEACE AND UNDERSTANDING!

// stressad diabetiker som e förälskad i en blond nörd som shottar wishey,haha.

soo loooooooooong fuuuuuuuuuuuuuuuckers

( my god vilken lååååååååååång blogg de blev, jag som bara skulle yttra mig några rader!!)




2007 ?



japp, mycket har hänt under detta år, för er som inte har hängt med eller orkat läst min blogg får jag väl göra en sammanfattning av 2007.

jag kommer ihåg förra året när jag o jossan står nere vid hamnen vid tolv slaget o tänker o säger "nästa år ska det va vi alla 4, jag jossan emma o sara" med stor förhoppning. emma var då i USA med familjen o sara var med sin familj med lövqvist(?) hmm, inte kunde man tro att ingen av oss var tillsammans denna nyårsafton...


jag tror nog att den första händelsen var att Åsa, kusin Jens mamma och billas fru dog i Januari. sen i Februari var det begravning, helt klart den finaste man har varit på. fattar inte att jens o billa har varit så starka som dom har vart!


På påsken besökte jag min syster i göteborg var där i 5dagar, sprang runt på stan, tog kort, åt kinamat o hade mys.


Fick sedan en viss mans msn: )

veckan efter det drog hela familjen till Göteborg med hund, lika trevligt de, långa promenader i slottsparken träffa linnea o alex.


sen möttes jag o jesper för första gången, gud, allt var så nytt och spännade, nån månade senare var man fundersam, e jag hans? så jag frågade (stammade) fram: ehrm,*host* ,*fnitter*,erhm, asså erhm, e jag erm di-din?
japp, jag blev hans, o han blev min : )


sen tog min jesper studenten. och jag fick sommarlov, fira midsommar med emma bogren och jespers kompisar hemma hos leo, de va riktigt kul. och sen jobba på underbara panget!


sommaren var skön, men slöt lite olyckligt. Emma Bogren min allra bästa vän flyttda till Varberg : (
så konstigt att inte träffa nån som man har träffat varje dag i hela sitt liv, gjort allt bus med!


skolan började. SP2F. Sam/media klassen. som visades sig vara som gjort för mig. o i klassen går Emma Skottling, min "nya" emma, gud, känns som om att jag redan har kännt dig as länge! du e bara så underbar : )


Sen i början av September drog jag o jesper till bulgarien helt själva, det var så mysigt, vi fick dock inte så mycket sol som vi hade hoppats på, men en dag fick vi de o då brännde jag mig på en feting manet. både att dricka och att äta ute var billigt så vi passade på, heheh. en o förglömmlig vecka med min baby!


well, efter höstlovet kom det stora som förändrade mitt liv, helt plötsligt en tidig lördags morgon vaknar man upp och tror att man har fått urinvägsinflamation, men de räckte tydligen inte. jag fick reda på att jag hade fått Diabetes, en sjukdom som jag kommer o få stå ut me resten av livet. Fick värsta jävla paniken. Paniken har lagt sig nu, men på ett sätt känns de ännu så in-i-helvetet orättvist! why me? fast man kan inte bara tänka så, för hur skulle livet se ut då? exakt. Tur att man har haft jesper, så många nätter som jag har legat o gråtit i hans famn. O emma s som kommer med sina smarta ord som gör mig stark igen, och mamma och pappa och clara!


sen nån gång så har vi kommit till slutet av detta år, julen, den va nog faktist en av den bästa( även fast jag inte har förätit mig på julgodis) så har det vart så underbart med jesper! älskar han verkligen!!!
julen- julafton traditionell, ringdans o gröt o glögg. de va underhållande att se pojkarna tramsa runt me oss töjsar,hihi. sen festa man lite me emma,jesper o emil o lite annat folk o så lite då o då.


Nyår blev tillsammans med min baby och emma, hemma hos leo, där vi var på midsommar också.
nu är det den 6 jan. o bara 5 dagar kvar tills att man fyller 18!! weeeeeeeeeeeeeeeiiiii

RSS 2.0