Snart är det fredagsmyyys!

sitter hemma hos mamma o pappa. dom har typ blivit mina nya betjänter under dom närmaste veckorna känns de som.
De började dagen efter min lilla kusin( som tydligen inte längre är liten :s )s födelsedag, kände att jag va lite seg, hade vart ute 2dagar på raken så man blir ju lite seg då:P men de gjorde ut åt in i helvete ont att svälja, typ som man har blåskatarr, kändes som att svälja taggtråd. o mina halsmandlar va så svullna att man kunde se dom utanpå halsen. jag började inse att de inte bara va lite halsont som man skakar av sig o sen blir man frisk.. mamma lekte doktor, hon såg vita klumpar i halsen.. (FUCK)
när jag kom hem från kalaset decka jag totalt. natten va en pärs! sockret ville bara jävlas, så ville min kroppstemratur åxå. ena stunden va sockret högt o jag låg o skaka av frossa, nästa stund dimpa de o jag låg o svättades, tyvärr hade jag så ont i halsen att de inte gick att dricka vatten ens.
morgonen efter ringde jag "favvo" doktorn Per J. han skaka sönder min arm o bugade för mig eftersom att de va första gången jag va på hansahälsan så ville han ge mig ett trevligt välkomnande.. han sa att de va halsfluss utan några tester lr nått. Jag kände mig genast gammal! tänk att jag va tvungen att fylla 20 innan jag skulle få halsfluss för första gången i mitt liv, nu lär de ju bara gå ut för tänkte jag...
Och de gjorde de! medicinen hjälpte inte, 3dygn senare få jag bott hemma i huset igen för att jag inte kunde ta hand om mig själv för att jag va så pass sjuk va jag nära att se ljuset trodde jag.
ringde Per morgonen efter, han va säker på att de va körtelfeber!
för de såg typ ut som att jag hade svalt risgrynsgröt, som låg kvar i halsen utan att hag hade svalt de helt o hållet.. de va me andra ord inte vita klumpar längre..jag fick åka dit o ta lite blandade prover.. jag bad till den snubben som bestämmer över ödet att de inte skulle vara körtelfeber, då e man sjuk i flera veckor o de finns inge medicin mot de.
jag fick nått jag kunde gurgla innan jag skulle äta, eftersom att jag hade haft så ont att jag inte kunde äta o hade inte ätit på typ 4dagar så va de ganska viktigt. problemet vara bara att de där jäkla gurglet smaka precis som sambucca! jag fick kväljninar! de gick bara inte..
jag valde hellre att vara hungrig.
dagen efter ringer perran på min mobil o sa att de inte hade gett nått utslag för körtelfeber, HURRA!
dagen efter började jag äntligen att må bättre:)
o nu känner jag äntligen att jag är tillbaka i mitt vanliga jag!
de enda som fattas nu är sol, minst 30c varmt o en go drink i handen;) men jag är frisk och jag är glad över de, snön lär väl försvinna nån gång.

Tack mammi för att du är en underbara mamma som alltid är mamma för en när man behöver det!

jag har en låt åt er som ni ska lyssna på, spotify'a den lr tuba den : Time to pretend - MGMT
man blir bara på bra humör när man hör den:D

Nu ska jag ladda inför en bra helg! imorrn är det fredag, o då e de fredags mysssss!

xoxo

Im in LOVE!

AVATAR! den bästa filmen jag någonsin har sett tror jag! jag avgudar denna film!
finns bara ett ord att beskriva denna film för mig: KÄRLEK!







konstigt nog så tyckte jag att filmen påminnde väldigt mycke om min gammla favvofilm "furn gully, den sista regnskogen." med klimat, och den visa människan som ska komma o visa hur världen bör fungera osv.
hur som helst så bara jag älskade den filmen! så gör som jag o blogga om de där aktiebolaget o få biobiljetter så att ni kan få gå o se AVATAR och få en underbar upplevelse! filmen hade allt, så vänta inte en sekund, gå o se den nu!!!!

xoxo/ Hannie


Biobiljetter? Ja tack!

"Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de biljetten inom kort! Hurra!"






2010, är vi redo?

jag känner att tiden går alldeles för fort för mig! hinner inte med.. tog nyss studenten tyckte jag, men de har redan börjat ett nytt år. ett nytt år för nya tider, ett nytt år för att lämna allt de dåliga i de gammla året..
nyårslöften? svar nej.
för alla andra år som jag har haft löften så har jag ändå inte lyckats hålla, så varför försöka ge sig på ett nytt i år igen? :P
sitter o lyssnar på den bästa låten som någonsin har skrivits, låten som har allt! Halleljuah!

Well baby I've been here before I've seen this room and I've walked this floor
You know I used to live alone before I knew you

And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you

But remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah...



HAPPY F***** NEW YEAR!


xoxo/ Hannie girl


RSS 2.0