Alla Hjärtans Dag

För mig har alltid den här dagen varit den värsta dagen på året. Det är så otroligt överreklamerat, chokladaskar hit rosor dit och röda små och stora hjärtan över allt. Affärerna laddar upp med alla hjärtans dag prylar direkt efter nyår och dom har precis lyckats och att sälja sista tomten för halva reapriset. Så varje år tidigare har jag alltid burit kläder i helsvart, bara för att gå emot o vara sockersöt i röda klänningar. Det enda jag gillade me den här dagen förut var dom små goda geléhjärtanen. Alla har alltid sagt till mig att du kommer att ändra dig helt o hållet när du får en pojkvän nån gång sen i livet. Då muttrade jag envist att ?NEJ, detta är en töntig onödig dag!!?
Men då kommer vi till komiken i denna blogg, jag Hanna Ekengren har fått alla hjärtans dag noja i år. Men det hela börja nog först och främst när vi var i London. Över allt, jag menar verkligen över allt hade dom små butiker som var enbart alla hjärtans dag butiker, o Hallmarkaffärer sprängfyllda av pluttinuttiga nallebjörnar, choklad, fina viner, kort, kläder, ljus som sagt allt som hade med denna dag att göra. Och jag som längtade så otroligt mycket efter min pojkvän som var hemma på ön, jag blev helt kär i alla kärleksgrejer, för jag förknippade allt med min Jesper. Och stackars emma som fick gå me o lyssna på allt jag svamlade om när jag flög runt på rosa moln i närheten av dom röda små affärerna. Jag va ju bara tvungen till att köpa med mig nått litet hem till han då, men bara nått litet så jag först, de får inte bli för överdrivet. Fast jag hade sett et sånt otroligt litet rött kit på Tesco ( en a la ica/coop/willys affär) en röd liten box med en liten champagne och med 5 små chokladhjärtan inlindade i gludpapper. Så den hade jag bestämt mig för att köpa till honom. Men sista dagen när vi skulle gå hem från vår shoppingrunda gick vi förbi en Mark&Spencer food o där hade dom en söt liten påse med chokladhjärtan i rosa folie, så jag vart ju bara tvungen att köpa dom åxå J
   Sen nu när man e hemma igen så har jag försökt att ladda upp Jesper för att komma på nått romantiskt som vi skulle kunna göra, ist för att bara ligga hemma o se på film som vi alltid gör? men han fick ist lite smått panik, så detta ska bli en intressant kväll. Allt jag vet att han ska få presenterna av mig, sen ska vi ut o äta. Hihi.

För att till slut kortfatta denna blogg om kärlekens dag så har jag själv kommit fram till nu att alla hjärtans dag är inte bara till för par, utan den är till för att uppskatta dom man älskar, sina vänner, sin familj, och för dom som har det är det ju jätte mysigt att få lägga ner lite extra tid och kärlek på sin älskade.

Happy Valentine. ♥

RSS 2.0