Beroende


Jaa, jag har en confecion. jag hanna ekengren har blivigt beroende. av Mandariner!!
jag undrar hur detta kommer att sluta, säkert inte på ngt lyckligt sätt :S

- Hej, jag heter Hanna och jag är en mandorist.
- ( Hej Hanna )
- ehm, jo, allt började för 4 dagar sedan, jag var hungrig så jag gick till kylen för att se om det fanns något som kunde stilla min hunger. där, längst ner finner jag en påse med något orange liknade i, jag tog en skalade den, åt den. och nu är jag fast! nej nu har jag inte tid o sitta här o skriva, nu ska jag gå ner o käka mandarin ; )

hahahahha, see ya suuuuuuuuuuuckers!

Höstlov dag nr.2



Ja, hej. nu var det dags för höstlov igen, underbart. tur att de finns vissa fördelar med att gå i den där jävla skolan! fast man har ju fått tagit hem lite plugg ändå, så helt lov har man ju inte faktist.. den där jävla matten, den ska alltid jävlas med en (men herre gud vad jag säger "jävlar" hela tiden, nej jag får nog ta o gå o bikta mig imorgon!)
förut idag var jag på stan med STORA syster yster. det var trevligt, sen gick vi hem o pratade om våran ortoligt normala familj..suck..
sen när man kom hem ringde min andra syster yster från jobbet i göteborg, hon berättade att hon har levt dom närmaste dygnen i det så kallade nuvarande auschwitz, de lät lite skrämmande tyckte jag så därför lättade vi upp stämningen med att skrika . BÄÄBIIIS så högt det gick till wille( just då när jag snacka me julia hade jag lilla wille korven som huvudkudde) jag tror att wille fick näst intill en liten hjärtattack, han såg rädd ut iaf, men jag o fjullis gullis hade de oehört kul : D HA HA HAAA!

just nu sitter jag hemma hos jesper(jeppie/jessy) för han har födelsedag och fyller hela 19bast! whoa! eftersom jag inte vågade sjunga för han, så får jag väl yttra mig med ord här ist
" Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti 100ade år, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti 100ade åååååårrr! Parapampampamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"
(tror dock inte att han kommer att läsa detta, men aja, ifall han gör de så, ja, jo då har han fått en liten trudelutt av mig, (öööhh? what are u talking about hanna? agin: QUE PASA MOFASA HANNA EKENGREN???!!)

aj, nu får jag väl åter gå till jesper o den konstiga filmen han kollar på.

dagens citat: "Tack min ko !" / Clara.

 

Bilder som skulle ha vart me på förra bloggen, men satt ju i skolan då, anyway!

image66 Emma Hanna Alex

image67 Ja, okej, jag o nåra kompisar står o skrålar till "jag ljuger så bra!" hahahhahha, skit fult kort : P


image68  Hanna och Emma är mycket glada!

Fredag - snart är helgen här!


suck...
den här veckan har vart en sån där "både och vecka" ena stunden har allt flytit på precis som har velat mendan allt bara har gått åt skogen.. en sak har jag verkligen när att vilja skjuta hela världens befolkning som jag blev så fucking jävla skit arg på, o jag fattar inte ens varför! ARG!!
men å andra sidan har jag vart mycket me min älskade.

nu, v.41 kommer de verkligen o att bli en hannie and jessy week. mamma o pappa o clara o johan o billa o jensa o typ alla förutom syster i götet åka till Marmaris, Turkiet! en hela vecka bara att chilla o mysa, e glad för deras skull,men är ju självklart avis som fan :P så min jesper ska ta hand om mig så gott de går, och jag ska ta hand om lille håriga korven. det kommer nog att bli hårt, men både mysit o kul ändå^^

alla älsakde vänner och systra(r) saknar er som fan!

förra veckan var man konstigt nog på seaside, va sävefest där, så jag o emma S och alx drog dit för att skaka dom små lurviga : ) jesper va nykter för han hade jour så han körde, förfesten blev halvt inställd,så vi (jag, pontus o jesper) drog hem till jesper o satt på hans rum o drack fram till 23.30-00 nån stans där drog vi nere på mkt vingliga ben, sa hejdå till min baby som drog till hp5 ist (lyckost) där nere mötte emma o alex upp mig, de blev faktist en jävligt kul kväll- goda drinkar innan( går ju fan inte o komma nykter till seasa om inte björn rosenström lirar där dådå), trevligt umgänge, en massa bus och en massa massa shake :D tack för en sjukt kul kväll! sen hämta jesper upp mig så åkte vi (jim,pontus,jesper,hanna) till mackedonke för att få nattens sista föda, den satt finfint imagen då : P körde om girlsen på vägen hem åxå i rallybilen(opel) jesper fick oturligt nog juor o han skussa hem mig till sitt för jag skulle sussa hos han, så jag drog hem till han vid 3 närmare halv 4, vinglade (ja, pinsamt nog vinglade jag fortfarande då) upp på hans rum och slänger mig i sängen.
dagen efter vakar jag av att jesper ligger o sussa bredvid, hur fan och när kom han??!! :S
jag var otroligt kissenödig så sprang in på toan, gick tillbaka till jesper i sängen o berättade allt som hade hänt kvällen innan, jesper berättade åxå för mig att jag var helt totalborta när han kom hem mitt i natten, o jag hade moúmlat något om det verkligen var okej att jag sov längst in( man ba, que pasa mofasa hanna ekengrn!!)

japp, oj, de blev ju en hel bok detta näst nu ju : )
tänkte bara skriva några rader, men icke sa nicke som sitter fast i råttfällan! höhöhö

aj, soo long suuuuuuuuuuuuckers!


         ; )

OMFG

jisses!

nu blir jag fan förvirrad, hur fan ska man reagera när något sånt här har hänt?!  :-S

kan någon ge mig ett ordentligt råd som inte slutar me att jag blir ensam kvar!

och så att ingen blir sårad...

är jag sårad? har han svikit mig? eller överdriver jag bara??!!!

RSS 2.0