Sunny Beach, here we come!


början där var tänkt som "california, here we come" men tror att ingen fatta de, inte ens nu när jag beskriver själva grejen och dumförklarar er ; )

första skolveckan är nu äntligen avklarad, de va fan den längsta veckan på länge asså, den tog ju aldrig slut! redan i tisdags så trodde jag att de va fredag, o de har jag gått o trott nu sen dess, o idag hade jag iaf rätt : )

Helg Helg underbara helg. vad skall man hitta på denna underbara helg då?
en riktigt bra fråga faktist, för jag skulle gärna vilja ha ett svar! jesper o hans guys skulle på nått releaseparty (stavas?) ikväll på hamnplan, o sen skulle han iväg o nån annanstans... o jossepussefiiin skulle ut till far sin, så där blev man dissad igen, o sen så vet jag inte mer : / men men, nått blir de väl alltid av.

MEN

på onsdagmorgon tar jag o jessy båten upp till nynäs, sen bär bussen av mot centarlen, där vi glatt skuttar på en ny buss till arlanda, sen tar vi o placerar oss på ett flyg med riktning mot Bulgarien, Sunny Beach!
wwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  !!

fan de ska bli såå fucking NIIICE!

Emma kommer aldrig att glömma allt bus du o jag har upplevt tillsammans, kommer nog aldrig finna en vän som du!

Jossan du är så underbart bra på alla sätt, finns verkligen där när man behöver dig! vill alltid finnas där för dig!


// om en vecka, Neger Hanna*

24/8-fyra månader kvar till jul..

..som om de va nå specillet o berätta!


Tre underbara månader med min älskade Jesper.
Älskar dig. undra om du verkligen fattar hur mycket du betyder för mig.
Inget Hanna utan Jesper!


 



( Kristinas PartyBibel )

China-käk sen hamnplan5


japp, igår käka jag o jesper lite china ihop, med vacker utsikt utöver havet, från bilen ; ) men gott vare!

efter de åkte vi runt halva gotland, hämta folk hit o dit, lr va vi nu gjorde(?) anyway, drog hem till tords o hade en mkt mkt snabb förfest, fick fortsätta dricka ibilen på vägen ner,höhöhö. 
    kom in hur lätt som helst( gratis entre = mumma ), fick en cider, o så dela jag o jesper på en long island icetea, ojojoj, den tog, hahaha :P
    sen bar de upp mot öster, efterfest hos tords ( de roliga är att tord va inte ens hemma )
så vi kom väl hem vid 5tiden trötta o snurriga, men en kul kväll blev de iaf!


                     image48

sommaren 07 ...


... vart tog den vägen?



ojojoj, så mycket som har hänt, eller jag vet inte de har vart både gott och ont. vart vill man börja då? vi får väl ta o börja me de bra : )

( jag tror att jag berättar i listor, är ju sämst på att förklara )

¤  första var nog Midsommar om jag inte minns helt fel. Man hade ju hört att alla skulle ut till fårö, men eftersom jag har hönsmamma tina så de fick bli stan. Jessy's kompis leo hade tydligen fest, så de fick bli där jag o emma bosatt oss för kvällen, men vägen dit var svår, cykla in i en rondell. de blev en riktigt trevlig kväll. tror nog att de blev en liten chill efterfest eller va man nu skulle kalla de för hemma hos tord. sen var de hemma o sussa.                            

¤   nästa var nog den 24/6 -   En månad me min baby!

¤   BP samlades hemma i katthuset för att få spåra ur lite : ) de vart lite DIRTY där,hahha.
                                                                  
                                                                image38



¤   sen har man ju fått sett sin underbara Björn Rosenström med mina underbara systar och Jesper, helt sjukt kul var de, de pinsama me de hel va ju bara att de var på seaside!

¤   Julia, en av mina vackra förebilder kom på besök 2gånger i sommar, första gången vid Midsommar som en liten överraskning, andra gången blev de en lång visit, en sån jävla grym tjej!

¤   24/7  -  två månader med min baby!

nu till de tråkiga. min bästa vän, barndomsvännen, Emma har flyttat, va fan kommer här näst? hur kommer den här hösen att bli? no one knowes.. Älskar dig vännen och kommer alltid att göra, vill inte förlora dig!

        
och om en vecka börjar skolan. suck. och inte en bränna har man fått den här jävla sommaren heller, är bra sugen på att dra till nått varmt land nu asså!

Det var nog allt för den sommaren som var värt att orka skrvia om, de har hänt så mycke mer

RSS 2.0