Har sett drömmar rasa ner

ojojoj, vilken vecka. har till o med jobbat 9-22,30 en dag. plus att man har jobbat 7dagar i streck utan en minsta paus. Har ändå hunnit me 2 utgångar. nice. Jobbet älskar jag, passar mig som en handske ( lr rättare sagt, som en underbart skit snygg och skön sko ;- )  )

blev medbjuden på Lindgården igår av jespers familj, alla va me, mormor från skåne, farmor från vibble, carita o jens, o självklart jag o jeppie. mycket gott och mycket trevligt, efter de bar de av till el munko som min syster brukade säga. hehe.

nu tänker ni o funderbara, allt låter ju jätte bra, varför denne rubrik då?
jo för tanken följer mig fortfarande som en läskig skugga. alla har vi drömmar om att skaffa de där störtsa snygga huset få den perfekta familjen, de mest lyckade jobbet. den bästa kroppen och utseende.
o de känns redan som om att många av dom drömmarna har rasat. iaf när de kmr till kropp o hälsa. kroppen-fan har ju redan förstört sig själv!
men en sak är så säkert. Jag har poesi i mina sår. speciellt i dom djupaste.

Va bara tvungen!



Haha, är det bara jag eller sitter jag o emma ihop. kan ni förstå hur hemskt de va att skiljas åt förra sommaren?!
vi satt ju praktiskt taget ihop!

RallyHanna och Emma på flaket ♥


midsommar och många fina skor

jag förstår verkligen inte varför Al Bundy i våra värsta år är så depprimerad över att han säljer skor?! 400pers hade sökt till skokanonen och jag var en av alla dom 5 som lyckades! jag känner mig som en äkta vinnare =) men de bästa e att jag får äntligen hålla på me nått jag verkligen brinner för, känslan för mitt arbete är oslagbar. har redan hunnit o köpt 8par skor (Lalalalala) här e ett par. ett par svart snygga pumps me en rosett ovanpå, so cute!



längtar efter att få träffa syster J. saknar dig! vill visa dig "min" fina butik som är enbart fylld med läckerheter ; )

längtar efter att emma ska komma till ön igen, hann ju knappt träffa dig, men vi hann ju iaf träffas ett tag o de va de viktigaste!

längtar efter en varm och solig sommar!

längtar efter att min pojk ska vakna snart så att vi kan gå ner o äta lite frukost : )



Glad midsommar gott folk!

Sista dagen i skolan


Äntliiigen sista dagen i skolan för i år, som jag har längtat. sen e de bara ett litet ynka år kvar, sen e de STUDENTEN som gäller. imorrn tar jens studenten, e så avis och stolt över min kusin : )
börjar
Men samtidigt just nu så känner jag mig så jävla sviken, trodde fan att vi va vänner, men nej, de har du visat tydligt va du tycker nu, men de e lungt, ska inte bry mig ett skit om dig längre. todde att vänner berättar ALLT för varandra, fan man blir ju förvirrad....

på måndag är det de nya som gäller, börja jobba på sko kanonen då, ska bli så himla spännande och kul! tänk att få jobba med skor hela dagarna långa, passar mig mycket bättre än att gå runt o plocka på en frukostbuffé tidit varje morgon, plocka disk, städa, plocka fram lunch, servera lunch. nej tack och hejdå! äntligen börändradesrjar det komma in på rätt spår : )

Och på tal om bra, så känns det som om jag börjar att bli jag igen, inte kännt så på jätte länge! när jag blev sjuk förändrades jag,jag var inte samma glada friska hanna längre. det var för mycket nya konstigheter, prover hit, nålar dit. och när det blir många nya saker annars att lära sig så måste man prioritera det först, och där med försvann en del av mig. Och det tror jag är jätte viktigt, att även om man råkar ut för en sån sak som jag gjorde, något som förändrar ens liv, så är det viktigt att inte glömma bort vem man är. jag säger som Mofasa säger till zimba "Zimbaaa glöm inte veeem du är!"
hahah, när jag hör den repliken så tänker jag på syster i götet, de e så hon o jag, "Juuuliaa, glöm inte vem du är!"
För att komma till punkt me det jag skulle vilja säga med det hela är att, Jag är sjuk, och kommer nog tyvärr att alltid att va de, MEN jag har lärt mig att leva me skiten och kunna se saker posetivt ändå. Min diabets ska INTE få sätta stopp för mig!

Jag ser fram emot en solig och underbar sommar, fylld med kärlek, skratt och sist men inte minst, skor hahaha.

btw Jesper och jag fira ett år tillsammans den 24/5 kan inte fatta att det redan har gått ett år. ett år fyllt med kärlek!
DU förändarde mitt liv ♥

RSS 2.0