Höst.. say no more!

Hösten kan vara mysig, som till exempel få en mysig hemmakväll me film med en god vän. sitta och att snacka strunt, om att få bara få va.
Hösten kan vara mysig då man tar en liten cykeltur med sin underbara systerson och sin syster. hoppa på cykeln o trampa bort till en hage för att titta på hästarna som lilla fina max tycker om.
Hösten kan vara mysig då man tar en kväll i vecckan och simmar med sina systrar, sitter i bastun en stund efter o bara slappnar av.
Hösten kan vara mysig då man unnar sig själv en lyxfrukost bara för sig själv, en god juice, fin marmelad o bröd, och en trevlig liten smoothie. tänder man några ljus blir de ännu mysigare.
Hösten kan vara mysig då man kan vara ensam med sin hund, han säger inte så mycke med lyssnar på allt man säger ändå, han har heller inget emot att titta på gammla familjefilmer.
Hösten kan vara mysig då man lämnar en plats till en annan, som till exempel visby-oslo.
Hösten kan vara mysig då man får ett samtal eller ett sms från en god vän som är i oslo redan nu, det piggar upp en i den mörka årstiden vi har nu.
Hösten kan vara mysig då man vet att man ska få ta ett glas rosé med en annan god vän, så man väntar redan på helgen.

varför tittar så många ner på hösten när man kan försöka att se va den kan ge tillbaka?
som till exempel en flytt? väntan på att få träffa en vän? eller bara väntan på något nytt!

Ryck upp dig nu ur höstmörkret! Och klaga inte på höst depression, för att det är bara du som kan göra ditt eget liv ljust i mörkret, o om du inte kan det, ta hjälp av din omgivning så löser det mesta sig!
och kom ihåg, HÖSTEN KAN VARA MYSIG!

(fick en insperation att skriva detta inlägg då jag hitta mig själv på den här bilden på facebook, såg faktist inte att de va jag, men sen kom jag o tänka på allt gott som denna höst har givit mig)



Vart är vi på väg?!

på semester älskling;)

Nej, de jag skulle säga egentligen är att " Vart är Hanna på väg?"
Till Oslo;)

Efter farfars begravning så tar jag mitt pick o pack o drar!
kommer självklart hem till jul för att fira den med familj och vänner.
Känslan just nu är typ: PEPP, förvirrad, glad, fundersam, lycklig, med andro ord så e de många blandade känslor inför denna resa, för de här är ingen resa, de här kommer att bli en del av mitt liv, något som jag vill sitta på ålderdomshemmet o blicka tillbaka på :)

hanna på nya äventyyyyyyyyyyyyyyr!




RSS 2.0