De blir ALDRIG som man tänkt sig...

japp.suck.fan vilken dag de har vart...solen skiner,allt är bara så vååår,satt ute o plugga idag..de va gött!
Men de riktiga helveteskapet öppna sig idag,och jag vet inte va jag ska göra,har icke berättat de för nån,vet icke om jag ska de, CONFUSED(stavas?)
allt som hände. föll hårt. gjorde ont. men detta känns värre,trodde att de inte fanns ett "värre" ville bara tro att de fanns ett "bättre". fan va de gör ont då!!
jag trodde verkligen inte att de kunde hända. de skulle ju va så som jag hde tänkt mig. skulle sluta lyckligt, inte ta slut innan de tar slut,nä,fy fan.
MAN SKA ALDRIG LÅTA NÅGON KOMMA NÄRA,FÖR MAN VET ALDRIG NÄR DOM FÖRSVINNER

men de finns folk som enbart kommer att få veta i sista hand,för hon skulle typ bara vilja skicka iväg mig till nån jävla kurator or something, och sitta och krama om mig och säga: "att allt kommer att bli bra ska du se".
jo visst,but it's still hurts.


image9

  En dag på tofta strand.


image10

To all of you.

najs,nu e man ledig i två dagar,helt underbart...SOVMORGON!
ska få klippa mig på tosdag,o de ska bli så jäkla skööönt! mitt hår ser värre ut en enrisbuske!
säger bara en sak : EWW!   ;)
blev riktigt sugen på att gå i den där " A la new york paren" i götet,konstigt nog så drömmde jag i natt att jag o sis va ute o gick i den,drömmar drömmar ^^ hiih

sitter just nu o lyssnar på en låt som va med i OC när dom var på sin sineor prom, som heter : To all of you. och första meningen är: To all of you  American girls , its sad to  imagine a world without you!
och jag kan verkligen inte föra de,vad vore chivavauan(stavas?) utan alla dessa chics, vem kollar vi på i tidningarna,som vi beundrar,vill se ut som,kanske stör sig på...? kommer nästan i tanken varje dag,spelar inegn roll vad det är,så når det nästan alltid : The American Girls.
men å andra sidan, fan va vi vanliga tjejer hatar dom också,bara för att dom e så otroligt snygg,att killarna bara dreglar efter dom,grr... ;)


To all of you
American girls , its sad to
imagine a world without you
American girls I`d like to
be part of the world around you
driving a car from the seaside
watching the world by the bright side
To all of you, American girls in the movies
No one can tell where your heart is
American girls like dollies
With shiny smiles and plastic bodies
I wish I had an American girlfriend

De e fan sjukt! men kul :P

21dagar kvar
/// Madam difficult.

Fröken svår

lars winnerbäck har många fyndiga texter,har verkligen fastnat för nåra...och kom fram till att han måste ha tänkt på mig när han skrev: fröken svår.
jag är fröken svår.
hiih
vet inte va jag ska säga...

22 days to count down.

Love.

"Livet är den dans på rosor,och det var en dans som tog henne hårt."

En flickas tankar på en torsdags kväll

åh,inte klokt va jag längtar efter påsken!! gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! ska bli så otroligt jävla kul,kann intte ens beskriva med ord hur jävla glad jag blir bara av tanken ^^ hihi

tycker faktist att rehab e en grym låt,hehe!

imorrn kväll ska mamma ut o ha kul med sina väninnor, och då ska jag och pappa ha : Hannie and daddy time!
de innebär en bra film o kinamat. imorrn blir de Matrix Reloded. har inte sett den än,förra gången va de spiderMan,älska de filmen. kom just nu att komma och tänka på Huga.Hitta hugo.gammla goda tider.Åhh,kom och tänka på något ännu bättre: MORRIS!! hihiihihihih
hmm,kvällens blogg blev lite flummig,men mycket kärleks full.

Emma,mest hanna längtar efter våffeldagen :)

vad är Lycka?

vad är lycka?

tycker att dte är ett ganska så brett och stort ord. LYCKA. som man kan se på olika sätt. idag var jag och mamma på stan,för henne var dte lycka att tillbringa tid med mig,ja,klart att de va mysigt,men framförallt så fick jag 1vårjacka.1.par jeans.1 skarf. HAPPYNESS.
Idag fyllde Jossan 17år,grattis till dii !
och sen till min crazy sis,tydligen så har hon sett på allt för mycke S.A.T.C. för hon har feelings. precis som jag. alla har vi olika feelings som får en att må toppen. men de sjuka är att den saken som får en att bli lycklig kan också vara den som får en att bli olycklig. hur kan de vara så?
fan va livet ska va knepigt ibland :)

på tal om livet, i lördags berättade jag en hemlighet för mig själv,nånting som jag redan visste,fats som jag ändå höll hemligt för mig själv. varför håller man saker hemligt för sig själv?
för att man är rädd för att inse att det är sant,för att man bara inte vågar tro på att det kan hända. om man tappar taget om en sak,tappar man allt, och de  är bara så jobbigt att orka och samla ihop alla bitarna igen och sätta dom på plats, men man kommer alltid tillbaka,kanske inte till samma väg som innan,man kanske till och med hittar en bättre!
och då kan de bara kännas så jäkla bra att få höra att nån annan är hög på livet !

Lycka

Packat och Klart...nä men iaf klart!

idag har de vart en sån där seg dag,då man bara vill hem o slänga sig under täcket..De va just de jag åxå gjorde när jag kom hem. hade inte "haft tid" att bädda sängen imorrse, så de låg perfekt för att bara lägga sig ovanpå och titta lite O.C,men jag fick ju ont inacken av att hålla huvet uppe,så jag la de lite så där ner, o BONG så somna jag,vakna 3min senare,o kröp ner under täcket som en liten hundvalp skulle ha gjort(?) o de va så jävla skönt,inge plugg,ingen annan hemma,förutom jag och wille...  Zzzz....

senare när man hade vaknat till lite,lagat(jag koka makaoroner och värmde köttfärssås i micron) och sen drog jag fader fröken Sjöberg en liten runda i min fars maskin runt istaden. mycket lärorikt. har kommit från till och undrat för mig själv: varför han inte blev filosof lr ngt?
äsch,han e bra på de han gör,vilket e popcorn,som jag precis tog ett av ;) pappas varma salta popcorn,Mmm!

men de jag egentligen ville komma fram till var att jag har nu bokat biljett till min syster i göteborg(my littel yam) ska åka över påsken, oför fan va vi ska leva livet!! höhöhö* jag tror att de säger sig självt, man vet aldrig vad som kan hända när två små tossiga barn som inte har setts på flera sekel kan hitta på,hihiihih!
jag säger som jag och min väninna josefin brukar säga(sjunga)
DU, VI LEVER BARA EN GÅNG OCH DEN GÅNGEN ÄR NU, OCH DET FINNS BARA EN SOM EVT HUR DU SKA LEVA OCH DET ÄR VI!!!!!!

tycker att den stämmer in på de mesta och de flästa;)
som en kille i matkön bakom mig och vännan Emma sa: "skolans köttbullar,lite godare,lite bättre!"

hahahhahaha

28dagar kvar,sen e de gjötet!

Var får jag allt i från?

bakom idérna till inlägget: Die young or Live  Forever

http://www.youtube.com/watch?v=yuu2DdQ8WtE&mode=related&search
=

den e grymt bra!!  watch it

Good and Bad - SäveFesten.

japp,igår kom äntligen den efterlängtade sävefesten...vi girls samlades hemma hos sara innan in tha "poolhouse",där vi började kvällen som alla andra fjortisar/divor/fjollor/nördar/idioter/loosers...höhöhö
när vi väl kom dit så såg vi att kön va typ asa balla lååååång,o jag o emma suckade och ställde oss längst bak. hannas cell phone ringer o jossan säger att dom står mitt i kön ,så "anders och jag gled fram på vårt lilla speciella sätt"(anders=emma) där träffa man en massa gamla klasskompisar från både söder och terra! de e lite skumt,lr kanske inte alls,men annars när man ses hälsar man knappt,men efter ett par glas så e alla bästa vänner,vilket är mycket trevligt =)
allt gick som de skulle och jag o emma skutta in,träffa nåra guys från vår nuvarande klass,o vi bestämmde snabbt att vi var ju tvungna att dansa,men dom var inte lika säkra på de: "men,hallå,jag kan inte dansa!!"  "JO,klart som fan att du kan,alla kan de :D ; ) "
så,dom fick nåra priivat lektioner,ahahahahhaha
hela kvällen,va ju helt okej,dansa me ett antal guys,kände den så kallade beaten*...hahha
o de va kul,vart jag än gick så sprang jag o kusin maria in i varandra gång på gång,de va lite halv kul :)
men under hela kvällen så följde man efter han,och undvek ett spån som typ förföljde mig,helt creepy,haha,man jag klara mig fint:P
fast åandra sidan så var jag lite förföljare jga med,jag menar,ska mamn verkligen kämpa för det man vill ha,så ska man göra  sitt bästa...frågan är ju då: fick jag det jag ville ha?
nej. det fick jag inte,så under hela tiden under alla leenden och skratt och shake, så ville jag bara därifrån,springa hem,gömma mig under täcket,och bara försöka glömma,glömma något som inte ens var meningen att komma ihåg(?)

vi alla fastnar för något vi vill ha,men man ska inte ge upp,för då tror jag att man bara sjunker mer o mer ner i sig själv. så oavsätt vad det är som vi vill ha: tak över huvudet,en resa till thailand,närhet,drömmen,känslan att bara få vara fri och göra va fan man vill, så trillar vi alltid tillbaka, och börjar sikta efter nya mål/drömmar att klätra efter!!

p.s.   jo,och dagen efter då,suck,ska man ha estietiskt val,går ut till förådet,PUNKA( fuuuuuuuuuuuck)
bortifrån det,så jag har mått bra,helt okej.

p.s. 2   LÅNGTAR som fan efter att få träffa min syster, och götet,only the two of us! <3

Die young or live Forever?

idag va jag o mamma ute på stan för att leta present till johan,fan va jobbigt..o då menar jag inte den biten med att leta pressy..njuter av lovet för de ska man,sov typ till 10,sen va jag tvungen att ut o gå me wille,suck..
och jag har kommit fram till att forever young måste nog va en av världens bästa låtar " some are like whater and some are the heat, some are a melody and some are the beat, sooner or later it all will be gone, why don't we stay up?!" de e så jäkla sant, man vill ha allt de dära fina vackra fridfulla livet,men man känner bara beaten..fast ibland duger det också att bara ut o shake'a lite,känna pulsen,beaten med nån annan,fast de är ju de enda som verkar existera. Melodin hör vi när vi drömmer och svävar på rosa moln. och det som är närmast är ju knappast molen. därför kan man inte bara drömma sig bort,man måste möta verkligheten,och inse att allt kunde vart så jäkla mycke värre! couse sooner or later it all will be gone. and thats why we have to stay up.


allt har en anledning varför saker som det är här i livet,ta en promenad med din bästa vän,prata om de,lr bara skit i de,och sätt på din favorit låt och bara säva iväg på ditt moln. hur du än gör, så ska vi vara glada över att Gud uppfann glass,yummie,hahhahahahhahhahhahahahahahahhahahahahahhha

RSS 2.0